Ajanvaraus

Voit varata ajan numerosta 050 351 9630 tai alla olevasta nettiajanvarauksesta, josta pääset varaamaan aikaa itsellesi juuri silloin, kun sinulle sopii aina seuraavasta päivästä eteenpäin.


Palvelemme myös ilman ajanvarausta tilanteen mukaan.Jos hiuksesi ovat todella pitkät ja/tai paksut ja olet varaamassa värikäsittelyä niin valitsethan silloin

 " EKSTRAPITKÄT" KAMPAAMOLEIKKAUS:  Mikäli sinulle on paksut hiukset ja olet varaamassa "kampaamoleikkaus "  niin  varaathan " Mallinmuutos" ajan.Jos haluat hiuksiisi erikoisvärjäyksiä (esim. tummasta vaaleaksi niin olethan ystävällinen ja olet yhteydessä suoraan liikkeeseemme joko puhelimitse tai tervetuloa käymään. :)


Hääkampaukset ovat varattavissa vain suoraan liikkeestämme.Varatessasi nettiajanvarauksen kautta ( Timma ) saat sähköpostiisi vahvistusviestin varatusta ajastasi. Muistathan tarkistaa myös roskaposti kansion.

Vahvistusviestin yhteydessä saat  "peruutus linkin" , mikäli sinun tarvitsee peruuttaa varattu aikasi onnistuu se Timma järjestelmän kautta.


!!! Sitoudumme myös perumaan aikasi, mikäli tekijä tuntee olonsa vähänkään kipeäksi. Siirräthän sinäkin aikaasi, mikäli tunnet pieniäkään sairauden oireita. Olethan yhteydessä suoraan liikkeeseen sairastapauksissa.!!!


Parturi-Kampaamo Vilo | Virkkalantie 18, 08700 Lohja | 050 3519630 | www.parturikampaamovilo.fi